Skincare

Skincare De producten van FSC zijn allen zoveel mogelijk samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten. Door middel van een strenge selectie en zeer kwalitatieve werkstoffen willen wij een puur en heerlijk product aanbieden, dat een weldaad is voor u en uw huid.

FSC gelooft dat een fantastische huid en natuur hand in hand kunnen gaan.
FSC richt zich daarom op de consument die waarde hecht aan producten van natuurlijke oorsprong, die niet zijn getest op dieren.
Wij bieden u het juiste product voor elke leeftijd en elk huidtype, FSC producten onderscheiden zich vooral door de natuurlijke basis en door de speciaal geselecteerde actieve, hoogwaardige ingrediënten. Dit leidt tot een product dat niet alleen werkzaam is maar ook heerlijk is in gebruik.
De producten van FSC zijn ook geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. Zij bevatten pure en natuurlijke ingrediënten uit planten, kruiden en fruit en essentiële oliën uit bloemen, Test voor de zekerheid een beetje crème op de binnenkant van de arm. Uiteraard worden onze producten niet op dieren getest.
De unieke verpakking wordt gemaakt van hergebruikt materiaal en is dus recyclebaar.
Ondanks deze speciale kenmerken en de hoge kwaliteit zijn de producten van FSC zeer vriendelijk en toegankelijk geprijsd, zodat dit unieke product zeker bereikbaar is voor iedereen!
De FSC huid verzorgingslijn is verkrijgbaar bij de betere salon en in onze webshop.

Een keuze voor FSC is een keuze voor natuur, milieu en schoonheid want FSC producten zijn:

•Vrij van onnodige chemische toevoegingen
•Vrij van kunstmatige geur en kleurstoffen
•Vrij van geurversterkers
•Vrij van siliconen
•Vrij van parabenen
•Vrij van dierlijke bestanddelen
•Niet getest op dieren

De rode klaver in o.a. onze hand creme is bijzonder rijk aan Isoflavonen, In de FSC huidverzorgingsproducten helpt dit bestandsdeel de huid zichzelf te beschermen tegen vroegtijdige veroudering. Isoflavonen hebben tevens een stimulerende werking op de aanmaak van collageen, waardoor de huid wordt aangezet om haar natuurlijke processen op peil te houden.

Tea Tree Olie in onze scrub heeft een bijzonder heilzame werking.
En onderzoek heeft aangetoond dat tea tree een bacteriedodend,antiseptische, schimmeldodende werking heeft.
Dekorrels van de jojoba plant hebben een stimulerende werking op de bloedsomloop ende heerlijke eucalyptus verfrist de huid.

Citrus is een belangrijk ingrediënt in onze zeer rijke balsem en heeft een bijzonder verkwikkende werking, het word snel opgenomen en is uitermate geschikt voor de huidverzorging.
De combinatie met verschillende andere oliën zoals zoete amandel werkt ontspannend en verzachtend, de argan olie bevat veel antioxidanten, beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en verbetert de celvernieuwing.
Arganolie is bovendien rijk aan vitamine E , is hydraterend en revitaliserend en beschermt de huid tegen uitdroging.